sikkert var deres mest komplette


England sikret sin plass i semifinalen i Euro 2020 i


Billige Fotballdrakter, Fotballdrakt Barni det som sikkert var deres billige fotballdrakter barn italienske hovedstaden

England sikret sin plass i semifinalen i Euro 2020 i spektakulær stil som de ga Ukraina en 4-0 shallacking i Roma.
I det som sikkert var deres mest komplette ytelse av turneringen, var de tre løverene svært overlegen til Andriy Shevchenkos side.
billige fotballdrakter Harry Kane fikk dem til en drømstart da han låst på et strålende pass fra Raheem Sterling og poket ballen i nettet innen fire minutter.
England fortsatte å sonde etter å ha tatt ledelsen med Declan Rice stikkende hendene på Ukraina målvakt Heorhiy Bushchan fra avstand.
billige fotballdrakter De hadde en eller to nervøse øyeblikk i første halvdel, men med Roman Yaremchuk tvinger Jordan Pickford til en smart lagring etter at Kyle Walker ga ballen bort.
fotballdrakt barn Men noen nerver var alle borte innen de første fem minuttene i andre halvdel som England kjørte til en 3-0 ledelse.
Du ville ha tilgitt England for å bosette seg for tre, men de fortsatte å se etter en annen som Kane ble nektet et hat-trick som Bushchan holdt ut sin ypperlige volley.
Danmark venter i halvfinalen på Wembley på onsdag kveld, men denne Englandsiden vil føle at de kan ta på seg hele verden som følger den utrolige skjermen i den italienske hovedstaden.

Schalke 04 Trikot
messi tøj
liverpool drakt
manchester united trøje
liverpool drakt
Maillot Juventus
as roma terza maglia
Chelsea Jalkapallo Paidat
maglia roma scudetto
liverpool drakt
Spania drakt}